T-Mobile ofera iPhone 11 la jumatate de pret, chiar si pentru clientii mai noi

Cu comenzile de tip pre-order pentru noile iPhone-uri setate sa inceapa din cursul zilei de vineri, ofertele obisnuite „cumparati, obtineți unul” incep sa apara de la transportatorii si comerciantii din Statele Unite. In abundenta, as putea spune. Aceste oferte nu reprezinta  nimic nou in peisaj, oferind reduceri puternice daca un utilizator este dispus sa schimbe furnizorii sau sa adauge o linie noua in contul sau wireless. Desi acest lucru este bun pentru oamenii care se gandesc sa treaca de la o retea la alta, nu ii ajuta niciodata pe cei care au liniile de care au nevoie si care nu cauta altceva decat sa isi modernizeze telefonul. Asa cum s-a intamplat in ultimii ani, T-Mobile face ceva diferit, oferind potentiale reduceri de 50% sau mai mult clientilor actuali care dau la schimb iPhone-ul lor vechi si obtin unul nou de la transportator in planul sau de 24 de luni. Adica un fel de programul Rabla, doar ca… cu iPhone-uri.

Cei de la T-Mobile sustin ca un utilizator poate oferi celor de la T-Mobile la schimb un iPhone 7 pentru a putea sa achizitioneze un iPhone 11 la jumatate de pret, adica sa-l cumpere la pretul de 350 de dolari. Doar ca se rezuma la orice iPhone vechi ar avea utilizatorul respectiv, prin urmare chiar si cele de anul trecut se incadreaza. Si nu taie mai mult din valoarea acestuia pentru ca modelul pe care il da la schimb e mai nou. Astfel, daca utilizatorul ofera la schimb un iPhone XS Max, poate obtine o reducere la jumatate din pretul unui iPhone 11 Pro Max de la 1100 de dolari la 550. Practic, e o afacere destul de avantajoasa pentru utilizatorii de iPhone care isi doresc sa treaca la un iPhone mai nou si pot avea aceasta posibilitate de a achizitiona unul la jumate de pret, atata timp cat isi dau la schimb iPhone-ul lor vechi.

De fapt, treaba cu iPhone 7 este mai buna in comparatie cu ofertele de tranzactionare iPhone ale celor de la Apple. Da, si compania din Copertino are un sistem prin care iti face o reducere pentru un model nou daca iti dai la schimb iPhone-ul tau vechi, doar ca reducerea in cazul asta e doar 150 de dolari. In schimb, tranzactia unui iPhone XS Max pentru un iPhone 11 Pro Max pare sa fie mai buna la Apple, care va reduce 600 de dolari de la pretul unui iPhone 11 Pro Max pentru a reduce telefonul de 1100 la 500 de dolari. Nu ca ar fi o diferenta atat de mare.

Iata decizia completa a preturilor de la T-Mobile: economisesti 550 de dolari atunci cand oferi la schimb un iPhone XS Max 64GB sau 256 GB; economisesti 500 de dolari atunci cand oferi la schimb un iPhone XS 64GB sau 256 GB; si economisesti 350 de dolari atunci cand oferi la schimb un iPhone XR 64 GB sau 128 GB, X 64 GB, 8, 8 Plus, 7 sau 7 Plus. Mi se par extrem de interesante ofertele respective.