Jitterbug Smart2, un smartphone mai aparte ca celelalte

GreatCall dispune de o gama larga de produse si servicii care sunt concepute special pentru a mentine in contact persoane care ar putea trai singure si care au nevoie de o plasa de siguranta pentru urgente medicale. Serviciul sau 5Star te pune in legatura cu agenti certificati IAED, instruiti pentru astfel de urgente, care pot confirma locația utilizatorului, pot evalua situația și pot primi ajutorul de care aveți nevoie pentru a-i face rapid si eficient. Cel mai recent produs care foloseste 5Star este Jitterbug Smart2, un telefon Android la preturi accesibile, care a fost imbunatatit prin software pentru a-l face usor de utilizat pentru persoanele in varsta. Intrebarea e daca varstnicilor le va placea acest Jitterbug Smart2 sau isi vor dori sa functioneze la fel de bine ca si cel mai recent iPhone.

Pret si valabilitate

Jitterbug Smart2 este disponibil doar in magazinele Verzion din Statele Unite si pe www.greatcall.com. Accesul e unul relativ limitat, avand in vedere ca este dezvoltat pentru o anumita categorie de varsta intr-o anumita tara. 

Specificatii

Dimensiuni: 152 x 77 x 8.4 mm

Greutate: 158 g

Ecran: Display LCD, cu diagonala de 5.5 inch, rezolutia de 720 x 1280 pixeli si raportul de aspect de 20:9

Procesor: Mediatek MT6738

Memorie RAM: 2GB 

Spatiu de stocare: 16 GB

Baterie: 3.000 mAh

Camere foto: senzor principal de 13 MP, LED flash

Camera frontala: senzor de 5 MP, LED flash 

Senzori: Senzor de amprenta, accelerometru, giroscop, proximitate, compas, barometru

Sistem de operare: Android 9.0 Pie, actualizabil pana la versiunea Android 10; One UI

Culori: White, Black

SIM: dualSIM

Design

In acest caz, hardware-ul ar fi cunoscut oricui are cunostiinte in privinta telefonul mobil Alcatel A30 Plus, deoarece Jitterbug Smart2 este unul similar. Este posibil sa existe unele diferente interne minore, cum ar fi faptul ca Smart2 este blocat pe Verizon, dar oricine detine Alcatel ar recunoaste acest dispozitiv. Sau, mai degraba, ar face-o pana in momentul in care porneste un Smart2, intrucat munca pe care GreatCall a facut-o cu acest dispozitiv se concentreaza asupra schimbarii interfetei si a modului in care poate fi utilizata pentru a accesa serviciile pe care le vand alaturi de un dispozitiv.

Butonul pentru a accesa 5Star este disponibil pe fiecare ecran. Deci, indiferent de ceea ce face telefonul, daca ceva nu merge bine, ajutorul este la indemana. Aceasta este o idee buna, deoarece, in cazul in care utilizatorul intampina o situatie de urgenta de orice tip, ultimul lucru pe care ai dori sa-l faci este sa navighezi printr-o interfata pentru o pictograma corecta. Dar interfata se schimba pe masura ce Jitterbug Smart2 reduce functiile telefonului in actiunile de care au nevoie cu adevarat majoritatea proprietarilor. Acestea includ realizarea unui apel, trimiterea de mesaje, realizarea unei fotografii, folosirea Internetului, accesarea e-mail-ului, hartile si conectarea la functia portabila Lively cu GreatCall. Desi nu este disponibil inca, planul este de a conecta acest dispozitiv la cel mai usor de purtat, in cele din urma.