Pixel Buds 2- review

Daca vrei o pereche de casti performanta, dar AirPods sau Sony WH-1000XM3 scunt prea scumpe si nu ti le permite, o varinta foarte buna pot fi si Pixel Buds 2 de la Google. Ele au aparut anul trecut in octombrie, fiind niste casti wireless foarte bune. Pixel Buds a debutat in 2017, dar nu a obtinut niste recenzii atat de satisfacatoare. Mai jos voi prezenta Pixel Buds 2 pentru a te decide daca vei cheltui banii pe aceste casti sau nu.

Castile ofera un sunet destul de bun, sunt performante si pot fi considerate un adevarat concurent pentru celelalte marci de casti wireless care sunt potrivite mai ales pentru utilizatorii Android. Castile se gasesc in culorile de alb, negru, portocaliu, verde si costa 179 de dolari, care este o suma mai mica decat pretul AirPods-urilor sau cel al castilor de la Sony.

Sunt niste casti confortabile care se fixeaza foarte bine in ureche si nu vor iesi din ureche la fiecare miscare pe care o vei face. Ele au si functia de a anula zgomotul exterior, dar intr-un mod pasiv, nu intr-unul activ cum anuleaza AirPods-urile sau castile Sony. Cu toate acestea, castile sunt confortabile, usor de purtat si nu te vor jena mai ales cand le ti mult timp in urechi. 

Castile sunt imbunatatite fata de cele Pixel Buds originale atat in privinta designului sau, cat si in privinta carcasei de incarcare wireless, care mai are si un port USB-C. Carcasa se considera a fi mai buna decat cea a Airpods-urilor, iar castile intra  si ies cu usurinta din carcasa si in plus, carcasa mai are cativa magneti care pastreaza castile in interiorul ei. 

Castile sunt dotate cu Google Assistant. Daca ai un Android care ruleaza cu Android 6 sau unul mai bun, tot ce trebuie sa faci este sa spui “Hei, Google” sau “Ok, Google”, iar asistentul vocal va fi pregatit sa iti asculte comanda. Google Assistant raspunde destul de repede la comenzi. 

Castile s-au descurcat foarte bine in anularea zgomotului exterior in timpul conversatiei telefonic, iar apelantii au spus ca nu au auzit zgomotul unei strazi, care este foarte aglomerata, aproape deloc. Exista o functie care ajusteaza automat volumul in mediul in care te afli pentru a auzi mai bine. 

Exista in interiorul castilor niste senzori care detecteaza miscare atunci cand iti scoti casca din ureche si opreste muzica, iar atunci cand introduci din nou casca in ureche, va relua muzica si se poate utiliza chiar si o singura casca, pentru ca va functiona chiar si asa. 

Acestea fiind spuse, daca nu vrei sa cheltuiesti o suma destul de mare pentru niste casti mai scumpe, Pixel Buds 2 sunt unele foarte bune si perfomante, in ciuda pretului mai mic.