Google Pixel 3A deblocat

Telefoane lansate recent sunt foarte scumpe, cum ar fi Iphone 11 Pro sau Samsung Galaxy S20 Ultra. Chiar daca sunt foarte perfroamte, sunt dotat cu procesoare de ultima generatie, realizeaza fotografii extraordinare si au o memorie RAM si un spatiu de stocare foarte mare, nu sunt accesibile pentru toata lumea. De aceea, daca vrei sa iti cumperi un telefon care sa fie bun, performant, dar si ieftin, aceste modele noi nu ar respecta toate cerintele tale. Dar totusi se gasesc si alte modele de telefoane, bune, performante si ieftin, cum ar fi Google Pixel 3A.

Telefonul Google Pixel 3A este un model care te ajuta sa economisesti bani in acelasi timp, pentru ca el se gaseste la un pret de 399 de dolari. Are o camera foarte buna, o mufa pentru casti si alte functii performante. Dar exista si varianta Google Pixel 3A deblocat care se gaseste la un pret de 279 de dolari, modelul de 64 GB spatiu de stocare, doar ca este o perioada limitata in care poti sa il cumperi.Pretul acesta este cul mai mic inregistrat de pana acum. Telefonul este disponibil in trei culori precum alb, negru si mov. 

Este posibil ca acesta reducere sa fie un semn pentru lansarea Google Pixel 4A care ar avea pretul de pornire de 399 de dolari, 479 de dolari sau chiar mai mari. Totusi, Google Pixel 3A nu este chiar cel mai perfect telefon pentru ca ii lipsesc cateva elemente care sunt importante precum incarcarea wireless sau rezistenta la apa. Dar avand in vedere pretul sau mic nu ar putea sa includa toate elementele esentiale si toate functiile performante intr-un telefon asa de ieftin. Google Pixel 3 XL este unul dintre cele mai bune telefoane care au un pret de sub 500 de dolari. Cu toate ca ii lipsesc cateva functii sau elemente, Google Pixel 3A este un telefon destul de bun si ieftin si vei reusi sa economisesti bani. Un telefon mai bun, inseamna in acelasi timp si un pret mai mare, asa ca daca ai un buget limitat, Pixel 3A este un telefon bun.

Camera sa are functia de portret, HDR+, iar fotografiile sunt salvate in Google Photos unde memoria este nelimitata. O incarcare rapida poate dura pana la 7 ore si 15 minute si se pot face actualizari de securitate si de confidentialitate.

Acesta fiind spuse, Google Pixel 3A deblocat se afla la cel mai mic pret de pana acum, de 279 de dolari. Este un telefon bun, performant si are si el caracteristici si functii destul de bune, chiar daca nu se poate compara cu alte telefoane mai scumpe. Nu se prea poate ca un telefon ieftin sa fie dotat si cu cele mai bune functii, dar Pixel 3A isi merita banii.