MSI Prestige 15- review

MSI este o companie care realizeaza o gama larga de laptopuri, monitoare, desktop-uri si diverse componente. MSI Prestige 15 este unul dintre cele mai bune laptopuri pentru jocuri, care are o performanta foarte mare. De obicei, laptopurile pentru jocuri sunt mai compacte, dar acesta este elegant, dar este foarte bun la capitolul video, grafica, foto. Pentru a afla mai multe detalii despre acest laptop, urmareste randurile de mai jos. 

MSI Prestige 15 nu este un laptop foarte ieftin, costa 1.799 de dolari. Este un pret destul de mare, dar se merita daca vrei un model subtire, afisaj clar, dar daca nu ti neaparat sa ai parte de aceste aspect, poti sa optezi pentru Acer Aspire 7 care costa sub 1.000 de dolari. 

MSI Prestige 15 este dotat cu un procesor cu 6 nuclee Intel de a 10- a generatie si grafica Nvidia GTX 1650 este potrivita pentru editare foto si video. Grafica este perfecta si pentru jocuri. Durata de viata a bateriei este destul de buna, intr-un test de video streaming a rezistat aproape 8 ore, asa ca il poti folosi pentru munca chiar daca nu te afli langa o priza, pentru ca bateria va rezista pe toata durata activitatii tale. 

Are un afisaj de rezolutie UHD care este foarte clar si acopera gama de culori AdobeRGB 100%. Acest aspect este principalul pentru care pretul este mai mare. Are capacitatea de a se inclina 180 de grade prin apasarea tastei F12. Acest aspect este unul foarte avantajos mai ales cand vrei sa ii arati cuiva de pe partea cealalta ceea ce este pe laptop si nu trebuie ca ea sa isi mai suceasca gatul. Poti sa beneficiezi si de un afisaj mai mare, pentru ca te poti conecta la un afisaj extern. Laptopul are o mufa HDMI ce accepta pana la rezolutii de 4K si are si doua porturi Thunderbolt 3. Are si o mufa pentru casti, doua porturi USB-A, un slot pentru un microSD si are un mini dock USB care include o mufa Ethernet, inca un microSD si inca doua porturi USB-A. 

Tastatura si touchpad-ul se simt foarte bine,  functioneaza la fel de bine, tastele sunt destul de confortabile si nici nu scot acele sunete enervate cand pe alesi. Touchpad-ul este putin prea lat si se poate intampla sa il apesi din greseala. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un laptop potrivit pentru jocuri, daca ai nevoie de un laptop cu o durata mare de viata a bateriei, cu un afisaj foarte mare, iar daca vrei o rezolutie mai mare poti sa te conectezi la un afisaj extern, pentru ca are o mufa HDMI. Daca vrei sa ai aceste caracteristici, trebuie sa iti aloci un buget mai mare.