Camere de securitate pentru interior

Atunci cand esti plecat de acasa si vrei sa vezi tot ce se intampla in casa ta, atunci cand ai un animal de companie care stii ca mai face prostii, cand ai un copil care sta singur, o camera de securitate pentru interior este solutia. Daca ai multe obiecte valoroase si vrei sa le stii in siguranta, cu ajutorul camerei de securitate vei putea rezolva aceasta problema. Se gasesc destul de multe modele pe piata, de la 20 de dolari pana la cateva sute de dolari. In randurile de mai jos voi descrie care sunt cele mai bune camere de securitate de interior din anul 2020. 

Wyze Cam este un model ieftin, costa 25 de dolari pe Amazon. Se instaleaza foarte usor, are performante ridicate si se poate asocia cu aplicatia Wyze care are o interfata simpla. Ceea ce se inregistreaza cu ajutorul camerei se stocheaza in cloud gratuit timp de 2 saptamani si exista un slot pentru carduri microSD, care trebuie cumparat separat. Camera de securitate accepta comenzi vocale si este dotat cu asistentul vocal Alexa sau Google Assistant si are o functie de detectare a miscarilor. 

Netatmo Smart Indoor Camera este un model mai scump, costa aproape 200 de dolari pe Amazon si este unul dintre modelele care functioneaza cu un HomeKit Secure Video, care este un serviciu care functioneaza doar pe IOS cu aplicatia Home. Serviciul ofera 10 zile de gratuitate pe inregistrarile salvate in iCloud. Totusi, exista putine camere de securitate care ofera 10 zile de gratuitate, unele ofera mai putin de 10 zile, exceptie face Wyze care ofera 2 saptamani. Camera de securitate de la Netatmo are streaming de 1080p HD, un camp de vizualizare de 130 de grade, viziune nocturna si un slot pentru microSD, care este inclus. Are functia de recunoastere faciala si accepta comenzile vocale, fiind dotata cu Alexa sau Google Assistant. 

Nest Cam IQ Indoor se gaseste la un pret de 299 de dolari, fiind un pret destul de mare pentru o camera de securitate, dar are multe caracterisitici performante. Are streaming 1080p HD, alerte, senzor de imagine 4K, care poate sa mareasca imaginea pe o persoana si poti urmari acest lucru in campul vizual al camerei. Daca platesti un abonament la Nest Aware de 5 dolari pe luna poti sa beneficiezi de functia de recunoastere faciala. Are incorporat un difuzor Google Assistant caruia ii poti da comenzi vocale. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o camera de securitate pentru interior din diverse motive, pe piata se gasesc multe modele, dar cele 3 modele descrie anterior sunt unele dintre cele mai bune si poti sa iti alegi camera in functie de bugetul de care dispui, Wyze Cam fiind un model ieftin si bun.