Lenovo Smart Display- review

Lenovo a lansat si el un Smart Display care este capabil sa concureze cu Google Home Hub sau cu alte afisaje inteligente de la alte firme. Afisajul inteligent este compatibil cu Google Assistant si ruleaza Android Thing. Ecranul inteligent se poate folosi atat pentru a viziona videoclipuri, efectuarea apelurilor video, cat si pentru comenzi catre asistentul vocal. Ecranul acesta se poate folosi chiar si in bucatarie, pentru ca poate sa spuna anumite retete. Pentru a afla mai multe detalii, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Lenovo Smart Display este cel mai elegant dintre ecranele inteligente. Modelul de 10 inci costa 250 de dolari si are spate din bambus si cel de 8 inci costa 200 de dolari si este gri. Ecranele de la Google sunt mai bune decat Echo Show pentru ca se face mai bine multitasking. Daca vrei un gadget mai rotunjit si premium, atunci Lenovo Smart Display ester alegerea potrivita. 

Fiind incorporat cu Google Assistant, comenzile sunt la fel ca la un difuzor Google Home. Pentru a declansa asistentul vocal trebuie sa spui ”Hei/ Ok, Google” urmate de comanda. Se poate reda muzica, radio, traducerea unui cuvant, poti crea o lista de cumparaturi. 

Un motiv pentru care Lenovo Smart Display este mai preferat decat Echo Show este acela ca este un ajutor mai bun in bucatarie. Asistentul vocal poate sa caute diverse retete si sa le afiseze pe ecran si iti poate spune pas cu pas ceea ce trebuie facut. Daca gasesti ceva care iti place pe telefon tau si vrei sa o trimiti catre Lenovo Smart Display, vei vedea un buton unde scrie ”Trimite la Google Home”. Aceasta functie poate fi folosita si de pe Android, dar si de pe Iphone, doar trebuie ca aplicatie Google Assistant sa fie descarcata. In timp ce gatesti poti seta cronometru, poti asculta muzica, poti completa o lista de cumparaturi sau alte activitati. 

Modelul de 10 inci cu spate de bambus seamana putin cu un tocator de lemn. Chiar daca Google Home Hub este mai ieftin, costa 150 de dolari, nu are o camera precum Lenovo Smart Display are. Dar, toate modelele de ecrane inteligente care au incorporat Google Assistant, functioneaza la fel in mare parte, pentru ca au interfata la fel. 

Calitatea sunetului de la Lenovo Smart Display este destul de buna, nu se aud distorsiuni si se pot asculta melodii si la volum mare pentru ca nu va fi deterioarata calitatea sunetului. 

Acestea fiind spuse, Lenovo Smart Display este unul dintre cele mai bune ecrane inteligente, are un design elegant si este prietenul gatitului, fiind un mare ajutor in bucatarie, dar si la alte activitati, calitatea sunetului este buna si este disponibil in 2 versiuni de ecran, de 10 inci sau de 8 inci.