Cadouri pentru sarbatori

Sarbatorile de iarna din acest an vor fi mai neobisnuite, avand in vedere restrictiile impuse, carantina sau izolare. Este probabil sa fie cumparate online cadourile pentru prieteni, familie, colegi si alte persoane. Dar, avand in vedere ca anul acesta a fost mai dificil din punct de vedere financiar pentru unele persoane, nu isi vor permite sa cumpere cadouri foarte scumpe. Tocmai de aceea, in randurile de mai jos voi prezenta cateva ide de cadouri sub 250 de dolari, iar daca vrei sa afli care sunt acestea, urmareste prezentarea de mai jos. 

Bose Frames Tempo este o noua pereche de ochelari de soare, dar care au si casti wireless incorporate. Compania a lansat anul acesta modelul mai diferit de ochelari de soare. Ei costa 249 de dolari. 

Apple AirPods Pro au avut un pret de 199 de dolari in timpul Prime Day de la Amazon si acum se gasesc tot la acest pret. Este un cadou perfect, mai ales in cazul in care o persoana tocmai si-a cumparat Iphone 12 si nu mai beneficiaza de perechea de casti inclusa in cutie. Ele au un design elegant, calitatea sunetului este buna si au functia de anulare a zgomotului si sunt potrivite chiar si pentru antrenamente. 

Casper Glow este o lampa de noapte portabila si reincarcabila, este usor de configurat si de utilizat. Se poate seta nivelul de lumina si ea scade treptat intr-un anumit interval de timp, de la 15 pana la 60 de minute, dar se poate seta intervalul de timp din aplicatie. Ea este compatibila si cu Android, dar si cu IOS. Ea costa 229 de dolari.

Nintendo Switch Lite costa 199 de dolari si este un cadou perfect pentru cineva care adora jocurile. Acum nu mai are nevoie de console de joc si se pot juca multe jocuri prin intermediul sau. 

Apple Watch SE costa 269 de dolari, dar se poate gasi si la 250 de dolari pe Amazon. Are un procesor mai puternic si un ecran Retina mai mare decat cel al seriei 3 si are controale parentale. 

Nest Learning Thermostat se poate gasi la 238 de dolari si este un termostat inteligent. Este usor de configurat si are functii foarte util, prin intermediul lui se poate programa o anumita temperatura, are o interfata intuitiva. 

Monos Carry On sunt niste trollere sau genti pentru bagaje care costa 235 de dolari. Deci daca o persoana urmeaza sa plece intr-o calatorie si are nevoie de un troller, acesta poate fi un cadou ideal. Avantajele sunt reprezentate de faptul ca are o perioada de proba de 100 de zile si primesti garantie pe viata.

Prin urmare, daca preferi sa comanzi cadourile pentru sarbatori online in loc sa te plimbi prin diverse magazine aglomerate, acestea sunt cateva dintre idei sub 250 de dolari.