AirPods Pro VS Jabra Elite 75t

AirPods Pro sunt unele dintre cele mai bune casti wireless care au functia de anulare a zgomotului si se asociaza foarte rapid cu dispozitive de la Apple. Doar ca aceste casti au un pret destul de mare, mai ales in conditiile in care poti sa optezi pentru o alte pereche la fel de buna si mai ieftina. Daca nu ai vrea sa cheltuiesti asa multi bani pentru AirPods Pro, poate ca te va ajuta comparatia de mai unde intre aceste casti si Jabra Elite 75t, deci ramai cu ochii pe ce va urma.

AirPods Pro costa 200 de dolari, fiind redusi la Amazon, functia de anulare a zgomotului functioneaza foarte bine si sunt potrivite si in apelurile telefonice. Basul nu este la fel de puternic ca la alte modele, dar mai exista un mod de transparenta ce iti permite sa auzi totul din jurul tau.

Jabra Elite 75t costa 140 de dolari, au o calitate a sunetului foarte buna, durata de viata a bateriei este de pana la 7 ore de redare si anuleaza zgomotul eficient. 

Ambele casti au calitatea sunetului foarte buna, dar Elite 75t au mai mult bas. Castile acestea au si o aplicatie disponibila pe IOS sau Android de unde se poate personaliza sunetul. AirPods Pro au EQ din cutie pentru a modifica sunetul in functie de forma urechii, dar nu are o aplicatie in acest sens. AirPods Pro blocheaza sunetul in apelurile telefonice pentru a purta o conversatie fara zgomotele exterioare, iar Elite 75t are o functie ce iti permite sa iti auzi vocea pentru a nu vorbi prea tare. Modul de transparenta de la Apple este mai eficient. 

Anularea zgomotului este foarte eficienta la AirPods Pro, iar Jabra Elite 75t blocheaza zgomotul datorita designului sau. Diferenta dintre anularea zgomotului activ si pasiv nu este atat de mare.

Elite 75t ofera o potrivire confortabila si sigura. Si AirPods Pro sunt confortabile, doar ca pentru urechile mici vor fi mai deranjate. 

AirPods Pro permite controlul vocal prin Siri, in timp ce Jabra Elite 75t are toti asistentii vocali, doar ca va trebui sa apesi pe buton pentru a-i declansa.

AirPods Pro se asociaza cu alte dispozitive Apple foarte rapid, iar Jabra poate intampina dificultati in asocierea cu un computer, dar aceste casti se pot conecta simultan la 2 dispozitive. 

Elite 75t are o durata de viata a bateriei mai buna, de pana la 7 ore jumatate, in timp ce AirPods Pro ofera 5 ore.

Prin urmare, daca trebuie sa alegi dintre AirPods Pro si Jabra Elite 75t depinde de preferintele tale. Daca obisnuiesti sa asculti mai mult muzica, opteaza pentru Jabra Elite 75t, dar daca asculti si muzica si itnre timp ai nevoie de casti si pentru apeluri, atunci alege AirPods Pro.