Cele mai bune laptopuri de 15 inci

Daca ai nevoie de un laptop fie pentru jocuri, fie pentur munca, fie chiar pentru ambele activitati, doar ca nu vrei niciun laptop prea mic de 13 sau 14 inci, dar nici prea mare de 17 inci, dimensiunea de 15 inci este ideala. Daca nu sti cum sa alegi un laptop bun pentru cele 2 activitati, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune laptopuri de 15 inci de la mai multe companii, asa ca, ramai cu ochii pe descrierile urmatoare.

Acer Aspire 5 costa 539 de dolari, este un laptop subtire si usor, are performante destul de bune si o lunga durata de viata a bateriei. Are o serie de porturi, inclusiv unul USB-C si i se poate adauga un card de memorie si este potrivit in cazul in care ai un buget mai limitat.

Razer Blade Advanced costa 2.999 de dolari si este potrivit atat pentru munca, dar si pentru jocuri. Are o placa grafica ce ofera performante foarte bune si este potrivit pentru activitati precum editare foto si video si pentru jocuri diferite.

Gigabyte Aero 15 OLED XA este potrivit pentru activitatile creative precum editare foto si video, are toate specificatiile Nvidia Studio, are un panou IPS ofera culori foarte bune. Durata de viata a bateriei nu este atat de buna ca la alte modele si din pacate, camera web se afla intr-un loc foarte ciudat si in videoconferinte va fi destul de ciudat.

Asus Zenbook Pro Duo este o optiune excelenta in cazul in care ai nevoie de un laptop cu ecran dual. Are un ecran tactil OLED si inca unul mai mic, ce se afla sub cel principal, IPS. Este alimentat de un procesor cu 8 nuclee i9-9980HK ce ofera performante foarte bune, doar ca are un pret destul de mare.

Origin PC Eon15-X costa 1.829 de dolari si ofera performante foarte bune de procesare, este alimentat de procesorul GeForce RTX 2070, doar ca nu este cel mai bune pentru jocurile mai solicitante si mai intense.

MacBook Pro este o alegere buna daca nu te deranjeaza touch bar-ul si vestea buna este ca are tastatura imbunatatita. Ofera peformante foarte bune, o buna durata de viata a bateriei si are un ecran foarte bun, Retina.

Lenovo Yoga Chromebook C630 costa 777 de dolari si are un ecran tactil 4K, este din aluminiu, durata de viata a bateriei poate rezista pana la 10 ore.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un laptop foarte bun de 15 inci, atat pentru munca, dar si pentru jocuri sau doar pentru o singura activitate dintre cele 2, modelele descrise anterior sunt unele dintre cele mai bune si il poti alege pe cel care se incadreaza in bugetul tau si care iti este pe plac.