Anker Liberty Air 2 Pro- review

Multe persoane se asteptau ca perechea noua de casti de la Anker sa se lanseze anul trecut, dar din cauza pandemiei, a intarziat lansarea lor. Dar, anul acesta nu se feresc sa nu se lanseze, fiiind prima pereche de casti a companiei care are functia activa de anulare a zgomotului si costa 130 de dolari. Ele prezinta cateva dezavantaje, cateva probleme, iar daca vrei sa afli mai multe detalii despre aceasta pereche de casti noua wireless, ramai cu ochii pe randurile de mai jos. 

Problema care este posibil sa apara la unele persoane este alegerea varfurilor potrivite pentru ureche. Castile vin cu 9 varfuri diferite, dar unor tipuri de urechi este posibil sa nu se potriveasca niciuna pentru a crea un sigiliu strans cum ar trebui, pentru ca eliminarea zgomotului sa fie eficienta. 

Daca varfurile sunt potrivite urechii, calitatea sunetului si eliminarea zgomotului sunt foarte bune si vei putea alerga si face miscari bruste, iar castile nu vor iesi din ureche. Si aceste casti sunt rezistente la apa, au IPX4, deci sunt rezistente la stropi. Castile sunt usoare, sunt disponibile in negru, albastru, alb si roz si sunt foarte confortabile.

Anker Liberty Air 2 Pro are si un mod de transparenta si este la fel de bun ca cel de la AirPods Pro. Pentru a se activa modul trebuie sa ti apasat pe casca dreapta. 

Sunetul este bogat, cuprinde detaliile, basul este puternic si bine definit si se aseamana cu sunetul de la AirPods Pro, poate chiar fiind putin mai bun.

Castile sunt potrivite si pentru efectuarea apelurilor si reducerea zgomotului functioneaza foarte bine, zgomotul de fundal fiind foarte slab in timpul apelurilor. Diferenta dintre calitatea apelurilor cu aceste casti si cu AirPods Pro este foarte mica. Ele au si functia care iti permite sa iti auzi vocea in timpul apelurilor pentru a nu vorbi prea tare.

Cand vine vorba despre durata de viata a bateriei, ele pot sa reziste timp de 6 ore la nivel moderat de volum si cu functia de anularea a zgomotului activata, fara funcita activata poate sa reziste timp de 7 ore. Carcasa mai ofera inca 15 ore suplimentarea, adica 3 incarcari.. Ele se incarca atat prin USB-C, dar si wireless. 

Comenzile sunt tactile si se pot personaliza din aplicatie, au Bluetooth 5.0 si se poate purta si o singura casca si poate sa detecteze daca ai scos casca din ureche si va opri muzica.

Acestea fiind spuse, chiar daca a intarziat lansarea castilor Anker Liberty Air 2 Pro, sunt o pereche foarte buna de casti, aproape la fel de buna ca AirPods Pro si sunt mai ieftine, au o calitate buna a sunetului sunt potrivite pentru apeluri, sunt conofrtabile, doar ca trebuie sa ai noroc sa ti se potriveasca o pereche de varfuri de silicon pentru a crea un sigiliu destul de strans.