Huawei FreeLance Pro- review

Huawei a mai lansat o pereche de casti anul trecut, iar acum a lansat inca o pereche care in principiu, aduce imbunatatiri fata de modelul anterior. Aceasta pereche noua se numeste Huawei FreeLance Pro si este in special dedicata persoanelor care au un stil de viata a mai activ, care vor o calitate foarte buna a sunetului si care au functia de anulare a zgomotului. Daca te intereseaza aceasta pereche noua de casti de la Huawei, te invit sa urmaresti descrierea de mai jos.

Huawei FreeLance Pro costa 150 de dolari si sunt disponibile in 3 culori, negru, verde si alb. 

Aceste casti sunt lansate ca o urmare a castilor de anul trecut FreeLance, au i banda ce se fixeaza in jurul gatului si se modeleaza dupa forma gatului. Daca iti este frica sa iti cumperi o pereche de casti wireless pentru ca le vei pierde, aceasta constructie de casti este una potrivita pentru tine. 

Castile se incarca prin USB-C, iar castile trebuie detasate de telecomanda, iar aceasta va dezvalui un conector USB-C si se poate atasa la telefon sau laptop, fiind o metoda foarte rapida de incarcare, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa ai grija sa ai mereu un cablu la tine. Castile sunt rezistente la apa si la praf, au IP55 si sunt foarte confortabile, usoare, au o greutate de 34 de grame. Asta inseamna ca ele vor fi placut de purtat chiar si pe perioade mai lungi de timp, fie in timpul unui antrenament, fie in cadrul unui videoconferinte.

Calitatea sunetului este foarte buna, sunetul este mai detaliat, mai natural, dar in acelasi timp este si puternic, iar basul este vibrant. De asemenea, conectivitate Bluetooth este si ea foarte buna. Pentru acest pret, castile ofera un sunet foarte bun.

Durata de viata a bateriei este una destul de buna, astfel ca ele rezista aproape 21 de ore la o singura incarcare, desi compania a spus ca vor rezista 24 de ore. Dar ea va fi influentata de volum. O incarcare completa dureaza aproape 15 minute.

Modelul anterior nu avea functia de anulare a zgomotului, iar Huawei FreeLance Pro o are. Varfurile din silicon sunt potrivit pentru a izola zgomotul exterior, iar functia de anulare a zgomotului este foarte eficienta. Ea functioneaza foarte bine chiar si in mediile foarte galagiose, aglomerate. Castile au 3 microfoane destinate reducerii zgomotului in tipul apelurilor, astfel ca persoanele te vor auzi foarte bine.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o pereche de casti care sa fie confortabile, sa aiba o buna calitate a sunetului, functia de anulare a zgomotului, o buna durata de viata a bateriei si vrei sa o folosesti la antrenamente, poti sa alegi Huawei FreeLance Pro. Dar daca vrei ca ele sa aiba un design unic, special si vrei o calitate de top a sunetului, va trebui sa mai cauti.