Schimbare geam iPhone XS reconditionat

Atunci cand ne dorim un nou telefon, doar ca vrem sa fie mai nou, mai performant, sa aiba camere foarte bune, o buna durata de viata a bateriei, performante foarte bune, pe scurt, sa fie de ultima generatie, acest tip de telefon este unul foarte scump. Daca bugetul tau este mai mic si nu iti permiti sa il cumperi nou nout, nu trebuie sa te orientezi catre un alt model mai ieftin, pentru ca exista o varianta care iti permite ca iti cumperi telefonul dorit mai ieftin. Aici ma refera la posibilitatea de a-l cumpara reconditionat, putand astfel ca economisesti in jur de 200-300 de lei. Multe persoane evita aceasta varianta pentru ca nu stiu exact ce presupune un telefon reconditionat, de aceea cred ca vor primi un telefon nefunctional sau spart, ceea ce nu este adevarat. Pentru a clarifica ce inseamna un telefon reconditionat, te invit sa urmaresti explicatia de mai jos.

Atunci cand intr-un depozit ajunge la un lot de telefoane, un tehnician, un angajat are rolul de a verifica functionalitatea intregului lot. Nu va testa toate telefoanele din lot, ci va testa un singur telefon pentru a vedea daca prezinta vreo problema exterioara sau interioara. Testul va dura cateva minute, iar daca prezinta chiar si cea mai mica problema, intregul lot va fi trimis inapoi, inclusiv telefonul testat. Dar, daca totul decurge perfect, daca nu are nicio problema nici exterioara, nici interioara, restul telefoanelor se vor expune la vanzare cu pretul initial, cel stabilit, iar telefonul testat se va expune si el la vanzare, dar cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei. Deci, daca vrei sa iti cumperi un iPhone XS, spre exemplu, iar acei 200-300 de lei sunt banii care iti lipsesc din buget pentru a cumpara telefonul nou nout, poti sa te gandesti sa il cumperi reconditionat, pentru ca nu va fi spart sau zgariat, astfel incat sa fie necesara o schimbare geam iPhone XS. Daca ar fi fost spart, niciun telefon nu ar fi fost expus la vanzare. Reducerea se aplica doar pentru simplul fapt ca acel telefon a fost testat de catre un tehnician timp de cateva minute pentru a se efectua verificarile de rigoare.. Din contra, pentru ca a fost testat ai garantia ca acel telefon functioneaza si arata perfect. Un telefon reconditionat inseamna un telefon testat, nu un telefon stricat sau spart.

Acestea fiind spuse, daca bugetul tau nu este complet pentru a cumpara telefonul dorit nou nout, poti sa iei in considerare varianta de a-l cumpara reconditionat. Un telefon reconditionat inseamna un telefon testat, curatat si ambalat profesional, caruia i s-a aplicat reducerea doar pentru ca a fost testat pret de cateva minute. Un telefon reconditionat nu inseamna un telefon nefunctional sau spart.